Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Stichting Beleef het Kanaal online met een nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat vandaag de nieuwe responsive website van Beleef het Kanaal online is gegaan. Deze nieuwe website draait op op het nieuwste 3.8.5 Joomla CMS systeem en is gehost op onze snelle PHP7.1 webserver.

Ik verzorg voor Stichting Beleef het Kanaal

  • Domeinnaamregistratie
  • Hosting
  • Email hosting
  • Responsive website
  • Projectbeheer
  • SSL Certificaat
  • MMS Systeem voor ledenbeheer gekoppeld aan het nieuwsbrief component
  • Volledig geautomatiseerde nieuwsbrief verzending
  • Evenementen component

Ik wens het Stichting Beleef het Kanaal heel veel succes met deze nieuwe website https://www.beleefhetkanaal.nl 

Meer over Stichting Beleef het Kanaal.
Stichting Beleef het Kanaal is zeer gedreven om het Apeldoorns kanaal nieuw leven in te blazen. Het kanaal met een grote geschiedenis en is belangrijk voor de lokale omgeving. Het is door de tijd ingehaald en is nu een vergeten schoonheid. Om het tij te keren hebben Ben Denekamp en Yuri Koster deze stichting opgericht.

Hiermee willen zij, dat ideeën, initiatieven en evenementen waarmee je het kanaal weer beleefbaar wilt maken geborgd worden. Zij pakken de handdoek op om nu al bezig te gaan met het Apeldoorns kanaal. Zij  bekijken wat nu al mogelijk is om het kanaal te beleven, kleinschalig onderhoud te doen en verbeteringen te realiseren.

Ben en Yuri; "Dit kunnen wij niet alleen! Samenwerking is van levensbelang voor het kanaal. Willen wij nu wat doen, dan ontstaan er in de toekomst meer mogelijkheden voor het kanaal. Naast het organiseren van een jaarlijks terugkerend evenement “Beleef het Kanaal” is het als stichting wenselijk betrokken te zijn bij bestuurlijk overleg. - Wij gaan voor samenwerking met overheid, ondernemers en bewoners. - Inventariseren graag ideeën om of langs het kanaal. - Informeren is een vast onderdeel van onze stichting".

Wil jij net als Stichting Beleef het Kanaal een geheel nieuwe website laten ontwikkelen met een MMS systeem voor ledenbeheer? Geautomatiseerde nieuwsbrief verzending? Of denk je er al een poosje over om je website te laten restylen?

Laat je website bij ons gratis controleren en vraag bij ons een gratis restyle check aan. www.interbeek.nl 

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.