Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Qred Knitting Dieren online met een nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive website Qred Knitting Dierenonline is gegaan.

Ik wens Jacqueline van Dillen heel veel succes met deze nieuwe website. www.qred-knitting.com 

Over Qred Knitting:
Op 6 jarige leeftijd begon mijn passie voor breien, mijn oma leerde mij het geheim van insteken, omslaan, doorhalen en af laten gaan. Mijn afstudeerproject aan de modeacademie bestond voor een groot deel uit gebreide truien. Dit wekte de interesse van een Nederlandse breifabrikant (Neveda). Hier kreeg ik de kans om naast ontwerpen, ook de foto’s voor de breiboeken te stylen, heel veel beurzen te bezoeken en het eerste contact met Vogue Knitting te leggen. Na 4 jaar voor verschillende tijdschriften freelancen, trok het wonen op een tropisch eiland. Tijdens dit avontuur ontstond de eerste opzet voor een eigen bedrijf. De naam Qred kwam toen we in Italië woonden. De ontwerpen die ik maak passen zich aan op de wensen van de klant, ik realiseer de modellen en maak een duidelijke breibeschrijving. Omdat het soms ook een uitdaging is om je eigen stijl te laten zien, plaats ik mijn eigen ontwerpen op Ravelry. Verder wil ik mij gaan ontwikkelen in het geven van workshops. Hoe fijn is het je kennis over te dragen en anderen breiers op weg te helpen.

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.

Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69INGB0005148314

Contact opnemen
Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.