Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe intranet website voor HSV Nevelhorst Didam

Wij hebben de opdracht gekregen om voor HSV Nevelhorst Didam de oude website te vervangen voor een geheel nieuwe gebruiksvriendelijke responsive Joomla website..

Wij verzorgen voor HSV Nevelhorst Didam

 • Domeinnaamregistratie
 • Hosting
 • Email hosting
 • Projectbeheer
 • Responsive website
 • SSL certificaat
 • Intranet
 • Logo aanpassingen 
 • Nieuwsbrieven
 • Automatiche nieuwsbriefverzending
 • Ledenadminstratie gekoppeld aan online boekhouden.

Wij danken het bestuur van HSV Nevelhorst voor het vertrouwen.

Wil jij net als HSv Nevelhorst een geheel responsive website laten ontwikkelen, of heb jij een website die al jaren stil staat en denk je er al een tijd over om je website te laten restylen? Laat je website gratis controleren en vraag de gratis restyle check aan. www.interbeek.nl

Meer over HSV Nevelhorst Didam:

De Vereniging De basis van GG en B vereniging de Nevelhorst is terug te vinden bij voormalige hondenschool de Nevelhorst. Op 26 september 1988 hebben enkele actieve leden van de hondenschool onze vereniging opgericht met als doel dat mensen van de hondenschool door konden stromen naar een erkende vereniging. Hieruit is G(edrag), G(ehoorzaamheid) en B(ehendigheid) vereniging de Nevelhorst ontstaan.

Het doel van de vereniging is dat iedereen die dat wil, op een verantwoorde manier, met zijn/haar hond kan sporten, tegen een betaalbare prijs, maar wel niveau verhogend. Vanaf dat moment is de vereniging aangesloten bij K.N.K. Cynophilia. Dit is 3 maart 1989 bekroond met een erkenning door de Raad van Beheer, dit is het overkoepelend orgaan in Nederland voor alles wat met honden te maken heeft. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers zijn we inmiddels uitgegroeid tot een vereniging van ong. 100 leden.

Behendigheid is de grootste tak en daarin hebben we in de loop der jaren een hoog niveau bereikt. Dit mede dankzij onze deskundige instructeurs. Er lopen diverse instructeurs en cursisten in de hoogste klassen van de behendigheid. De afdeling flyball is aktief in een regionale competitie. De beginnende en ervaren honden kunnen hieraan meedoen. Op OB gebied worden er regelmatig examens gedaan op alle niveaus (OBB, OBI, II, III) en er zijn combinaties die op landelijke wedstrijden hun krachten meten.

We zijn voortdurend bezig dit hoge niveau vast te houden en kijken daarbij ook nog om ons heen voor nieuwe uitdagingen op hondensportgebied. Op 18 november 2003 is de naam van de vereniging gewijzigd in Hondensportvereniging De Nevelhorst. Dit hebben we gedaan om in onze naam een duidelijker beeld aan te geven wat voor vereniging we zijn.

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.