Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe intranet website voor Stichting Fiets op 1 Dieren

Wij hebben de opdracht gekregen om voor Stichting Fiets op 1 Dieren een geheel nieuwe gebruiksvriendelijke responsive Joomla CMS intranet website..

Wij verzorgen voor Stichting Fiets op 1 Dieren:
- Domeinnaamregistratie
- Hosting
- Email hosting
- Projectbeheer
- Responsive website
- SSL certificaat
- Intranet
- Nieuwsbrieven
- Automatiche nieuwsbriefverzending
- Ledenadminstratie gekoppeld aan online boekhouden.

Wij danken het bestuur van Stichting Fiets op 1 Dieren voor het vertrouwen.

Wil jij net als Stichting Fiets op 1 Dieren een geheel responsive website laten ontwikkelen, of heb jij een website die al jaren stil staat en denk je er al een tijd over om je website te laten restylen? Laat je website gratis controleren en vraag de gratis restyle check aan. www.interbeek.nl

Meer over Stichting Fiets op 1 Dieren:
Fietsop1. Het nieuwe initiatief wordt gesteund door verschillende organisaties, zoals Stichting Beleef het Kanaal, Stichting Toerisme en Recreatie Veluwezoom, Stichting IJsselsloep Dieren en de ondernemersverenigingen DELS en OCR.

Doelstellingen in de oprichtingsacte zijn ‘het bevorderen van de fiets (onder anderen veiligheid en vriendelijkheid) in Nederland, door positieve interacties te bewerkstelligen tussen Ondernemers, Overheid, Onderwijs en Omwonenden. Het verrichten van alle verdere handelingen die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Door het omarmen van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Global Goals met de fiets als bindende factor en verder al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk is en/of kan zijn, alles in de ruimste zin des woords. Fietsop1 tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het aanbieden van activiteiten, evenementen en verkeersinrichting van de (openbare)ruimte dat het fietsen aanmoedigt in Nederland.’

Dat is nog eens een doelstelling waarmee je royaal alle kanten op kunt als het gaat op het bevorderen van de belangen van de fiets en de fietsers.

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.