Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe responsive website voor Rhedens Keukenhuys

Het verheugd ons te kunnen melden dat Rhedens Keukenhuys gekozen heeft om de huidige verouderde WordPress website om te laten zetten naar een nieuw responsive Joomla CMS systeem met een fris uiterlijk Wij danken John Willems van Rhedens Keukenhuys voor het vertrouwen.

Wil jij net als Rhedens Keukenhuys je huidige website bij ons onderbrengen, omdat jij ook een verouderd WordPress website hebt die al jaren stil staat en denk je er al een tijd over om je website te laten restylen?
Laat je website gratis controleren en vraag de gratis restyle check aan. www.interbeek.nl

Meer over Rhedens Keukenhuys:
Het Rhedens Keukenhuys is gevestigd in Rheden, Gelderland. Graag heten wij u van harte welkom in onze uitgebreide keuken showroom, waar u -onder het genot van een kop koffie- rustig met één van onze medewerkers uw keuken wensen kunt bespreken of kijk op www.rhedenskeukenhuys.nl 

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.