Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Fysiopraktijk Zorg voor Vitaliteit online met nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive website van Fysiopraktijk Zorg voor Vitaliteit online is gegaan.

Ik wens Tony de Schipper van Fysiopraktijk Zorg voor Vitaliteit heel veel succes met deze nieuwe website. www.zorgvoorvitaliteit.nl 

Over Tony de Schipper:
Al in mijn vroegste jeugd was ik actief, altijd bezig, een doener en een ontdekker. Ik was altijd te porren voor alles wat met sport en bewegen te maken had. Meestal porde ik overigens anderen. Ik kon goed mee met voetballen, hardlopen, fietsen, was zelfs fanatiek.

Op de middelbare school moest er ook echt geleerd worden en dat vond ik duidelijk minder. Stil zitten behoorde en behoort niet tot mijn kernkwaliteiten. Mijn hart lag nu eenmaal op het sportveld. Met een havodiploma ben ik uiteindelijk begonnen aan mijn studie Fysiotherapie. Misschien was het belangrijkste motief om voor deze opleiding te kiezen wel mijn eigen blessureleed. Hoe dan ook, de opleiding en tot op de dag van vandaag het beroep gaven mij volop de mogelijkheid om mijn interesse in het menselijk lichaam en zijn mogelijkheden èn beperkingen te verbreden en te verdiepen. Die verdieping vond ik allereerst in de orthopedie en wat later ook in de traumachirurgie.

Lees meer >>

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.