Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe responsive website voor Manege de Spreng Laag-Soeren

Het verheugd ons te kunnen melden dat stichting Manege de Spreng gekozen heeft om de huidige WordPress website om te laten bouwen naar een nieuw responsive Joomla CMS systeem met een fris uiterlijk

Wil jij net als stichting Manege de Spreng je huidige website bij ons onderbrengen, omdat jij ook een verouderde website hebt die al jaren stil staat en denk je er al een tijd over om je website te laten restylen?
Laat je website gratis controleren en vraag de gratis restyle check aan. www.interbeek.nl

Meer over stichting Manege de Spreng Laag-Soeren 

Manege de Spreng is gelegen aan de Priesnitzlaan te Laag-Soeren en de accommodatie -eigendom van Stichting Manege de Spreng - wordt gebruikt door 2 rijverenigingen en een menvereniging. 

Alle aangesloten verenigingen organiseren concoursen en onderlinge wedstrijden, zowel dressuur als springen. Ook worden evenementen georganiseerd zoals buitenritten, puzzelritten, workshops en clinics. De laatste jaren worden ook verschillende hondenevenementen gehouden zoals het WK hondenbehendigheid.

De accommodatie bestaat uit 2 overdekte rijhallen, een buitenbak, foyer, vergaderruimte, buitenterrein met menhindernissen en een parkeerplaats. Dit alles op een ruim en overzichtelijk terrein dat aansluit op een van de mooiste gebieden van Nederland, de Veluwezoom.

Bezoekadres:
Manege De Spreng
Priesnitzlaan 17
6957 DD Laag-Soeren

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.