Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ledenadministratie online voor TCD Hummelo

Wij hebben de opdracht gekregen om voor TCD Hummelo een nieuw online ledenadministratie op te zetten, TCD Hummelo is een bloeiende motor-sportvereniging met ca 800 leden! Zij hebben gekozen om de complete ledenadministratie online te verwerken.

Wat zijn de voordelen:

Online administrate voor uw instelling of vereniging

Gegevens van leden veranderen vaak, dit is voor de vrijwillige administrateurs van de vereniging veel werk om bij te houden: adressen, telefoonnummers, e-mailadressen, bankrekening nummer voor de automatische incasso, nieuwe interesses of functie in de vereniging kosten grote verenigingen en clubs veel tijd om bij te houden.

Onze oplossing: Bij InterBeek IT kunnen Leden zelf een aantal persoonlijke gegevens online aanpassen. Dat is wel zo makkelijk en bespaart de ledenadministratie tijd. Ook zijn er meerdere beheerniveaus te implementeren, die groepen leden kunnen administreren. 
 
Wilt u meer weten? kijk dan snel op Intranet /Ledenadminstratie online 
Heeft u als vereniging, stichting of instelling ook interesse voor deze online ledenadministratie neem dan contact met ons op. 

 

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.

Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL001522506 B30
KVK: 09145250
IBAN: NL69INGB0005148314

Contact opnemen
Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.