Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe responsive website voor Filmhuis Cinemaarten Zaltbommel

Het verheugd ons te kunnen melden dat Filmhuis Cinemaarten Zaltbommel gekozen heeft om de huidige verouderde statische Joomla 2.5 website om te laten bouwen naar een nieuw responsive Joomla CMS systeem met een online ledenadministratie en een fris uiterlijk. 

Wil jij net als Filmhuis Cinemaarten Zaltbommel je website bij ons onderbrengen, omdat jij ook een verouderde website hebt die al jaren stil staat en denk je er al een tijd over om je website te laten restylen?
Laat je website gratis controleren en vraag de gratis restyle check aan. www.interbeek.nl

Meer over Filmhuis Cinemaarten Zaltbommel

Filmhuis Cinemaartensinds 23 november 1979
Toen eind zeventiger jaren het filmaanbod in de plaatselijke bioscoop van Zaltbommel, door de opkomst van de Videotheken, zodanig verschraalde, dat er bijna alleen nog maar porno- en kinderfilms waren te zien, vonden een aantal Bommelaars het tijd worden om cultureel verantwoorde films te gaan vertonen. In 1978 was Cinemaarten een feit en werd er iedere twee weken een film vertoond. Vele locaties hebben gediend als bioscoop, voordat Cinemaarten haar thuis vond in de Poorterij. Zo zijn er films gedraaid in het Nutsgebouw, in de bovenzaal van de Verdraagzaamheid en wat tegenwoordig het Hof van Gelre is. Vanwege de wissellende plaats van vertoning, moest de projector transportabel zijn waardoor de kwaliteit van het beeld veel te wensen overliet. Omdat de projector in de zaal stond was ook het geluid doorspekt met het geratel van het filmtransport. Nadat Cinemaarten haar vaste plaats in de Poorterij had gevonden kon er ook een betere 16 mm projector worden aangeschaft en werd het aantal voorstellingen verhoogd.

Filmtheater Cinemaarten draait al sinds jaar en dag zijn films in de grote zaal van Theater de Poorterij.

Voor meer informatie ga naar www.de-poorterij.nl

Adres:
Nieuwstraat 2
5301 EW Zaltbommel

 

 

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.

Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL001522506 B30
KVK: 09145250
IBAN: NL69INGB0005148314

Contact opnemen
Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.