Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Buitensportcentrum de Spreng online met nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive website van Buitensportcentrum de Spreng online is gegaan.

Ik wens Buitensportcentrum de Spreng heel veel succes met deze nieuwe website. www.buitensportcentrumdespreng.nl  

Over Buitensportcentrum de Spreng

Buitensportcentrum de Spreng is gelegen aan de Priesnitzlaan te Laag-Soeren en de accommodatie -eigendom van Stichting Manege de Spreng - wordt gebruikt door 2 rijverenigingen en een menvereniging. 

Alle aangesloten verenigingen organiseren concoursen en onderlinge wedstrijden, zowel dressuur als springen. Ook worden evenementen georganiseerd zoals buitenritten, puzzelritten, workshops en clinics. De laatste jaren worden ook verschillende hondenevenementen gehouden zoals het WK hondenbehendigheid.

De accommodatie bestaat uit 2 overdekte rijhallen, een buitenbak, foyer, vergaderruimte, buitenterrein met menhindernissen en een parkeerplaats. Dit alles op een ruim en overzichtelijk terrein dat aansluit op een van de mooiste gebieden van Nederland, de Veluwezoom.

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.

Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69INGB0005148314

Contact opnemen
Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.