Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe responsive website voor TTV-Slagvaardig Rheden

Het verheugd ons te kunnen melden dat TTV-Slagvaardig Rheden gekozen heeft om de huidige verouderde  website om te laten bouwen naar een nieuw responsive Joomla CMS systeem  en een fris uiterlijk. 

Wil jij net als TTV-Slagvaardig Rheden je website bij ons onderbrengen, omdat jij ook een verouderde website hebt die al jaren stil staat en denk je er al een tijd over om je website te laten restylen?
Laat je website gratis controleren en vraag de gratis restyle check aan. www.interbeek.nl

Meer over TTV-Slagvaardig Rheden

Oprichting en de totstandkoming
Slagvaardig is opgericht in 1972 : Maar daarvoor werd er al wel getafeltennist in Rheden, en wel onder de naam RAS ( Rhedense Algemene sportvereniging. Daaronder zwemmen, turnen, dammen, schaken en misschien nog wel meer clubs. Die speelden toen in zaal Ons Huis. Ras bleef op ongeveer 30 leden hangen en jeugd kwam er niet aan te pas, we speelden immers in een cafe. In 1969 kwam er een samenwerking tussen de bedrijfsvereniging Thomassen en Ras en verhuisde men naar de kantine van Thomassen. Dat trok gelijk jeugd, binnen de kortste keren had men 40 jeugdleden, terwijl ook het aantal senioren groeide Inclusief Thomassen leden tot 50. Er kon maar op twee tafels worden gespeeld, dus dat werd dringen om af te lossen. Dat stonden de leden Thomassen maar matig aan, en was Ras alleen nog welkom als men alleen nog recreatief zou blijven spelen.

Met zeven personen, die perse competitie wilden blijven spelen, zocht men een andere locatie, en werd gevonden in het Klokhuis aan de Massenweg. Daar werd de nieuwe vereniging Slagvaardig opgericht. De naam van Slagvaardig, oorspronkelijk van een vereniging uit Zieuwent dat toen niet meer bestond. Wil ten Bras was ook daar een van de oprichters in 1949. Al heel snel liep het ledenaantal zodanig omhoog dat men moest omzien naar een andere locatie. Twee jaar in de kantine van Worth Rheden, jaren later in de sportzaal van de LTS, waar nu zorgcentrum Meander gevestigd is. Ook nog een paar jaar in NHV gebouw, nu de Cirkel, en toen weer terug naar de LTS.

Aangezien er niet zou worden gebouwd in Worth Rheden, kwam de noodwinkel (kruidenier) aan de Haverweg leeg. Wil ten Bras wist het gebouwtje na veel handelen ( vraagprijs 10.000 gulden, te kopen voor 3000.- en na een kleine verbouwing was het een feit, Slagvaardig had een eigen home. Een jaar of vier/vijf daar met heel veel plezier en gezelligheid gespeeld, toen kwam het bericht , er zou worden gebouwd op die locatie. Dus moest Slagvaardig uitzien naar een plek waar een nieuw clubhuis kon worden gerealiseerd, want ook de gemeente vond dat Slagvaardig nu recht had op een eigen clubhuis en beloofde 60.000 gulden startgeld.

Slagvaardig mocht zelf een plek zoeken , het werd een stukje grasveld achter de parkeerplaats van de tennisvereniging en in 1980 werd begonnen met de bouw. Intussen werd al wel begonnen met bouw aan de Haverweg , dus week Slagvaardig weer uit , nu naar de Blokhut aan de Worth Rhedense weg. Dat wil wel zeggen, dat ongeveer 10 vrijwilligers ( in het begin 20 of meer ) , zich al inspanden en wekelijks zeg maar dagelijks flink aanpakten voor de nieuwbouw, alles wat men zelf kon doen deed men ook zelf, tot alle grondwerkzaamheden toe. Ik zie ons zelf nog graven en betonvlechten, bouwstenen sjouwen allemaal waren we bouwvakkers. In eind 1980 mocht Wil ten Bras de eerste steen leggen en 11 juli 1981 kon het officieel worden geopend, na 11 verhuizingen was het eindelijk zover. en nu is Slagvaardig nog steeds trots op hun eigen home aan de Ijsselsingel, waar de vereniging binnen enkele jaren uitgroeide tot 140 leden in 1985.

Voor meer informatie ga naar https://ttvslagvaardig.nl 

 

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT OPNEMEN

InterBeek

Tel:  +31 06 412 263 86
Mail: 

KVK: 09145250