Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Online ledenadministratie software

Breid uw bestaande website uit met een ledenportaal van ledenadministratie software

Vorige maand nam een ​​Wordpress webmaster contact met ons op en wilde profiteren van alle mogelijkheden die een ledenportaal te bieden heeft. We hebben een berekening gemaakt om de complete Wordpress-website om te bouwen naar Joomla. De prospect denkt 3 weken na en besluit dat deze stap te veel middelen kost: zowel tijd als kosten. De Wordpress-website doet zijn werk door een gebruiksvriendelijke methode te bieden om artikelen in een aantrekkelijke lay-out te publiceren. De prospect besloot om Excel te blijven gebruiken als hun "ledenadministratie" zonder realtime interface met hun boekhoudprogramma, documentbeheer en CRM.

Dit voorbeeld staat niet op zichzelf; bijna 80% van de organisaties aarzelt om een ​​functionerende website weg te gooien en te beginnen met een gloednieuw compleet ledenportaal, maar aan de andere kant beseffen ze dat ze veel intranet (online functionaliteit) missen op de bestaande website. 

Voor deze groep organisaties hebben we een tussenoplossing bedacht; het combineren van de sterke punten van de twee content managementsystemen. Houd de huidige website zoals deze is en voeg in 10 minuten een speciaal ledenportaal toe, samengebouwd met behulp van een constructie.

Deze constructie doet 2 dingen:

  1. Toon het ledenportaal aan leden alsof het is geïntegreerd in de bestaande www-website (technische details hier)
  2. Het synchroniseren van de ledengegevens met de bestaande website zodat de CRM kan worden uitgevoerd. Nieuwsbrieven kunnen worden verzonden met inhoud van de Wordpress-website, naar de up-to-date ledenlijst van het ledenportaal (technische details hier).

U kunt ervoor kiezen om deze constructie zelf te bouwen, of u kunt het werk uitbesteden aan een van onze Certified Partners.
Neem contact met de makers van ledenadministratie intranet op voor meer informatie en kostenberekeningen.

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT OPNEMEN

InterBeek

Tel:  +31 06 412 263 86
Mail: 

KVK: 09145250