Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Honden & Katten Trimsalon Marina online met nieuwe responsive website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive website van Honden & Katten Trimsalon Marina online is gegaan.

Ik wens Marina Denekamp heel veel succes met deze nieuwe website. www.trimsalonmarina.nl 

Over Trimsalon Marina
Mijn naam is Marina Denekamp, geboren in Rotterdam en sinds enige jaren woon ik in de peter van Anrooy laan te Dieren. Hier is ook mijn honden en katten trimsalon gevestigd.

Ruim 28 jaar geleden ben ik begonnen met het trimmen van honden en katten, omdat ik het erg belangrijk vindt, dat goede vachtverzorging voor hen noodzakelijk is. Goede vachtverzorging voorkomt veel problemen, want honden en katten hebben ook een periodiek onderhoud van hun vacht nodig. Dit varieert van plukken en scheren tot het ontwollen van de vacht. In overleg met mijn klanten spreken we af wat de beste manier wat het beste onderhoud van de vacht is.

Een volledige behandeling bestaat uit wassen, plukken, knippen, scheren of ontwollen van de vacht en daarnaast controleer ik de oren en knip de nagels indien nodig.

Voor een goed en vrijblijvend advies kunt u altijd contact met mij opnemen via  

InterBeek IT
Pinksterbloemstraat 10
6991VJ Rheden

T   +31 06 412 263 86
M  

KVK  09145250
BTW NL 001522506 B30

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.