Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vereniging Vakantieverblijven Vitens online met nieuwe responsive intranet website

Het verheugd mij te kunnen vermelden dat de nieuwe responsive intranet website van Vereniging Vakantieverblijven Vitens online is gegaan.

Wij wensen het Bestuur en de leden heel veel succes met deze nieuwe website. www.vakantieverblijven-vitens.nl 

Meer over Vereniging Vakantieverblijven Vitens
De Vereniging Vakantieverblijven Vitens verhuurt vakantieverblijven aan haar leden, en zijnde medewerkers en oud-medewerkers van Vitens.  De vereniging beschikt over goed ingerichte chalets en vakantiebungalows op verschillende plaatsen in Nederland.

Leden van de vereniging hebben het eerste recht op het huren van een huisje of chalet. Toewijzing conform de regels uit het huishoudelijk regelement. In tijdvakken waarin een vakantieverblijf niet is verhuurd, kunnen ook collega’s uit Friesland, Overijssel, Utrecht of Flevoland een vakantieverblijf huren. Ook verhuurt de Vereniging Vakantieverblijven Vitens voor een kort of lang weekend tegen een gereduceerde prijs.

 

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen. Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT OPNEMEN

InterBeek

Tel:  +31 06 412 263 86
Mail: 

KVK: 09145250