Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb jij je computers optimaal beveiligd tegen Cyberaanvallen?

Het is de laatste dagen veel in het nieuws een Lek in je slecht onderhouden besturingssysteem van Windows die Cyberaanvallen de kans geven je hele PC over te waar je pas vanaf kunt als je de hackers daar voor betaald, en deze bedragen zijn niet mis. Doe je dat niet dan gaan als je gegevens van jarenlang verloren.

Waarom je PC onderhouden en beveiligen zo belangrijk is!

PC-beveiliging voor internetbankieren
Steeds meer mensen maken gebruik van internetbankieren, en voeren online transacties uit bij webwinkels en andere online bedrijven. Met het toenemende gebruik van internetbankieren neemt ook de cybercrime toe, en een extra beveiliging voor het internetbankieren is dan ook zeker aan te raden om te gebruiken. De meeste uitgebreide beveiligingssoftware zoals internet security pakketten zijn uitgerust met een speciale beschermingsfunctie voor het internetbankieren en online winkelen.

Maar bij de gratis virusscanners ontbreken dergelijke aanvullende beschermingsfuncties vaak, maar u kunt net zoals bij de spyware en malwarescanners een aanvullende bescherming installeren om uw pc-beveiliging met betrekking tot het internetbankieren te optimaliseren. Zo kunnen de klanten van ING bijvoorbeeld gratis gebruik maken van de Trusteer Eindpuntbeveiliging (Trusteer Rapport), maar er is ook een zeer goed alternatief die iedereen gratis kan gebruiken en dat is HitmanPro.Alert. Meer informatie leest u bij de onderstaande links.

Updates
Zorg er tevens ook altijd voor dat al uw geïnstalleerde software en uw gebruikte besturingssysteem up-to-date is, op die manier bent u er zeker van dat alle bekende kwetsbaarheden en lekken gedicht zijn. Belangrijkste is natuurlijk Windows update zelf, zorg er altijd voor dat de automatische update functie staat ingeschakeld zodat belangrijke updates automatisch worden gedownload en geïnstalleerd.

Maar niet alleen uw besturingssysteem (Windows) dient up-to-date en van de laatste beveiligingspatches voorzien te zijn, er draait veel meer software op je pc dan Windows alleen. En al deze software up-to-date houden kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn.

De oplossing !
Laat deze tijdrovende klus over aan InterBeek IT, ik biedt snelle en professionele hulp bij alle computerproblemen. Je kunt mij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bereiken op mijn speciale servicelijn. Dus ook op zon- en feestdagen! Ik los het probleem voor je op, zonder onderzoekskosten, voorrijkosten en arbeidskosten. Je betaalt slechts éénmaal per jaar het servicecontract en komt zo nooit voor onverwachte kosten te staan.

Mijn service lijn
Mijn servicelijn is 24 uur per dag bereikbaar. Om jouw problemen snel op te lossen, log ik, met jouw toestemming, op afstand in op de desbetreffende computer. Je kijkt via het eigen beeldscherm gewoon mee. Lukt het niet om het probleem op afstand op te lossen? Geen nood! Ik zorg ervoor dat ik binnen 24 uur bij u thuis kom. Je kunt snel weer verder met e-mail checken of die mooie vakantie boeken.

Direct contact opnemen

 

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit
samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.