Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Topsalon online met een nieuwe Joomla 3.8 Website

Vandaag is de nieuwe website van Topsalon uit Rheden online gegaan. 

Esther Matser 
Het liefste wat ik doe is mijn kennis en ervaring in ondernemingen in de  beautybranche, doorgeven aan jou. Ik wil, dat jij succesvol wordt! Met de stappen die ik zelf heb toegepast in mijn eigenhuidinstituut, is het mij gelukt om mijn droom uit te laten komen. Dat kun jij ook. Samen kunnen wij voor jou die topsalon realiseren, daar ben ik van overtuigd'

Deze nieuwe website is  gebouwd met behulp van de nieuwste versie Joomla 3.8 en voorzien van een volledig responsive template,  zodat de site op alle schermen goed wordt weergegeven.

Tevens verzorg ik ook de domeinregistratie, hosting en projectbeheer voor Topsalon . Op deze manier kan ik de best mogelijke service garanderen.

Ook zo benieuwd? Ga naar de website van Topsalon http://www.bereikjetopsalon.nl 

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit
samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.