InterBeek IT

InterBeek IT

InterBeek ITsolutions helpt al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid consumenten en bedrijven met PC reparatie (zowel computer reparatie als laptop reparatie). Aangezien de meeste mensen geen verstand hebben van wifi, drivers en anti-virus programma’s is het van groot belang dat uw probleem door een professional wordt opgelost. InterBeek IT solutions zet zich op een betrokken en eerlijke manier in voor haar klanten. Dat resulteert in vaste prijzen per dienst, en niet per uur. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en bent u er ook van verzekerd dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Betaalbaar CMS en website voor het MKB

InterBeek ITsolutions heeft als doel het MKB te voorzien van mooi en degelijk te ontwerpen betaalbare websites die ook nog eens makkelijk in eigen beheer bij te houden zijn. Bent u MKB'er of kleine zelfstandige en wenst u al tijden een website te laten ontwikkelen maar komt het er steeds niet van, of bent u geschrokken van de offertes van website ontwerpbureaus? Hak de knoop dan door en laat ons het hele traject uit uw handen nemen tegen een ongekend laag tarief.

Date

23 april 2017

Tags

Responsive webdesign

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit
samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.