Lara van Brussel fotografie

Lara van Brussel fotografie


LARA VAN BRUSSEL
Na de opleiding Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Apeldoorn ben ik met veel enthousiasme en plezier begonnen als zelfstandig fotograaf. Ik woon in Arnhem, maar mijn opdrachten zijn door het hele land. Mijn werk is veelzijdig en kenmerkt zich door een eigen sfeervolle karakter.

Door middel van fotografie kan ik enerzijds mijn eigen wereld creëren en daarmee de wereld laten zien door mijn ogen en anderzijds de emotie van mensen vastleggen in een beeld. Dit maakt fotografie voor mij zo mooi en afwisselend. In de fotografie stop je nooit met leren en ontwikkel je je steeds een stukje verder op de weg naar dat perfecte beeld dat je voor ogen hebt.


 

Date

19 juni 2017

Tags

Responsive webdesign

InterBeek IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign  en totaalconcepten, waar passie en creativiteit samenkomen. 

 

Mijn Marktplaats

Contact opnemen

Ontmoet mij in..

Veilig en online betalen doe je via

Wil je mij bestanden toesturen?
Maak dan gratis gebruik van Wetransfer.

 

Website laten maken

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform. Ik wijzig de website net zo lang totdat jij hier 100% tevreden mee bent. Hierdoor betaalt je alleen maar voor een website waar jij zelf helemaal tevreden mee bent!.

Updates in uw mailbox?