Pay for Work

Pay for Work


Pay For Work B.V.
is in 2005 opgericht en faciliteert sindsdien personeel van landelijke organisaties tot MKB in iedere branche of bedrijfstak. Pay For Work neemt het juridisch werkgeverschap van tijdelijke werknemers, middels uitzend- en/of detacheringsovereenkomsten over, en draagt zorg voor een tijdige en adequate salarisbetaling. Samenwerken met Pay For Work betekent flexibiliteit, ontlasting van de personeelsadministratie en het afwentelen van de arbeidsrechtelijke risico’s.

Uiteraard kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen en een afspraak maken met een van onze adviseurs. Voor verdere inhoudelijke informatie nodigen wij u graag uit om de verschillende rubrieken van onze website door te nemen.


 

Klant

Rob Marks

Datum

19 juni 2017

Categorie

Webhosting & domeinnaamregistratie

InterBeek IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign  en totaalconcepten, waar passie en creativiteit samenkomen. 

 

Mijn Marktplaats

Contact opnemen

Ontmoet mij in..

Veilig en online betalen doe je via

Wil je mij bestanden toesturen?
Maak dan gratis gebruik van Wetransfer.

 

Website laten maken

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform. Ik wijzig de website net zo lang totdat jij hier 100% tevreden mee bent. Hierdoor betaalt je alleen maar voor een website waar jij zelf helemaal tevreden mee bent!.

Updates in uw mailbox?