Rhedens dorpsbelang

Rhedens dorpsbelang


Rhedens Dorpsbelang (kortweg RD) is een vereniging van en voor de bewoners van het dorp Rheden. We zetten ons in voor alle onderwerpen die de leefbaarheid van ons dorp raken. RD is politiek onafhankelijk en bestaat al sinds 1931!

Wat doen we voor ons dorp?
De afgelopen jaren is RD betrokken geweest bij een aantal belangrijke ontwikkelingen in ons dorp. Zo kunnen we de herinrichting van de Groenestraat noemen, maar ook het openhouden van het openluchtzwembad in Rheden. We spannen ons in voor het behoud van een bieb(voorziening) voor ons dorp, en hebben informatieavonden over de geplande toename van het goederenverkeer over de IJssellijn georganiseerd. Het afgelopen jaar hebben we veel tijd besteed aan het ontwikkelen van een dorpsvisie, met daaraan gekoppeld een actieplan om de leefbaarheid in ons dorp te behouden en te verbeteren. 


 

Client

Bestuur RD

Date

24 juni 2017

Tags

Responsive webdesign

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit
samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.