Rhedens dorpsbelang

Rhedens dorpsbelang


Rhedens Dorpsbelang (kortweg RD) is een vereniging van en voor de bewoners van het dorp Rheden. We zetten ons in voor alle onderwerpen die de leefbaarheid van ons dorp raken. RD is politiek onafhankelijk en bestaat al sinds 1931!

Wat doen we voor ons dorp?
De afgelopen jaren is RD betrokken geweest bij een aantal belangrijke ontwikkelingen in ons dorp. Zo kunnen we de herinrichting van de Groenestraat noemen, maar ook het openhouden van het openluchtzwembad in Rheden. We spannen ons in voor het behoud van een bieb(voorziening) voor ons dorp, en hebben informatieavonden over de geplande toename van het goederenverkeer over de IJssellijn georganiseerd. Het afgelopen jaar hebben we veel tijd besteed aan het ontwikkelen van een dorpsvisie, met daaraan gekoppeld een actieplan om de leefbaarheid in ons dorp te behouden en te verbeteren. 


 

Klant

Bestuur RD

Datum

24 juni 2017

Categorie

Responsive webdesign

InterBeek IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign  en totaalconcepten, waar passie en creativiteit samenkomen. 

 

Mijn Marktplaats

Contact opnemen

Ontmoet mij in..

Veilig en online betalen doe je via

Wil je mij bestanden toesturen?
Maak dan gratis gebruik van Wetransfer.

 

Website laten maken

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform. Ik wijzig de website net zo lang totdat jij hier 100% tevreden mee bent. Hierdoor betaalt je alleen maar voor een website waar jij zelf helemaal tevreden mee bent!.

Updates in uw mailbox?