BCN Code 95

BCN Code 95


Henk van den Berg, uw partner in opleiden!
Henk van den Berg is gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de vervoers- en logistieke sector. Of uw keuze nu valt op het heftruckcertificaat of het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Bij B.C.N.- CODE-95 hebben we ruim 10 jaar ervaring met Arbo- en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies & maatwerktrainingen. Dit doen we naar volle tevredenheid van onze klantenkring.

Bij ons staat de klant op nummer 1!

Bij onze open opleidingen zorgen we ervoor dat deze gericht zijn op het examen of het gestelde einddoel. Bij maatwerkopleidingen op het bedrijf sluiten wij aan bij de aanwezige realiteit en opvattingen van onze opdrachtgever. Ook hier staat het gestelde resultaat centraal: betaalbaar, no-nonsense advies en onderwijs door allround praktijkgerichte vakmensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het snel opstarten van processen en trainingen. Door deze praktijkgerichte aanpak en een enthousiast team van gemotiveerde collega's, is Henk van de Berg er de afgelopen jaren in geslaagd om uit te groeien tot een van de grotere opleidingsinstituten voor onze sector. Wij zijn bijzonder trots dat wij onze groei hebben kunnen combineren met een zeer hoge klanttevredenheid.

Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze opdrachtgevers uiterst tevreden zijn over de opleidingen, docenten en de praktijkgerichtheid van onze cursussen en trainingen. Door de zeer goede samenwerking met diverse opleiders kunnen we snel en accuraat opleiding tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


 

Client

Henk van den Berg

Date

04 juli 2017

Tags

Responsive webdesign

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit
samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.