STRVeleuwezoom

STRVeleuwezoom

Deze website draait op op het nieuwste 3.9.1 Joomla CMS systeem en is gehost op onze snelle PHP7.1 webserver.

Ik verzorg voor STRVeluwezoom

  • Domeinnaamregistratie
  • Hosting
  • Emailhosting
  • Responsive Website 
  • Projectbeheer
  • SSLcertificaat
  • MMS ledenbeheer gekoppeld aan nieuwsbrief component
  • Volledig geautomatiseerde nieuwsbrief verzending 
  • Intranet
  • Evenementen

Meer over Stichting Toerisme en Recreatie Veluwezoom.
Gezamenlijk met de toeristische partners in de Veluwezoom werken aan een aantrekkelijke omgeving voor bezoekers en bewoners waar het hele jaar voldoende te beleven is en waardoor de bedrijvigheid en werkgelegenheid in de branche behouden blijft en zelfs gaat groeien. Dit in goed balans met natuur en landschapswaarden van het gebied. Het verrichtten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande en de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door gezamenlijk in te zetten op productontwikkeling en projecten.

Het bestuur van de stichting stelt tot haar doel dat haar samenstelling een goede afspiegeling is van de bij de stichting betrokken (toeristische) partners. Werkgebied: Het primaire werkgebied is de gemeente Rheden. De keuze valt hierop, omdat dit een gebied is wat zowel geografisch als financieel aansluit bij de gemeente. Eventueel wordt dit uitgebreid met de gemeente Roosendaal. Samenwerking: Omdat de Veluwezoom uit meerdere gemeenten bestaat is het wenselijk met deze gemeenten intensief samen te werken. Een toerist kent geen grenzen.

Bekijk de website www.strveluwezoom.nl

Klant

Ben Denekamp

Datum

21 mei 2018

Categorie

Responsive webdesign

InterBeek IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign  en totaalconcepten, waar passie en creativiteit samenkomen. 

 

Mijn Marktplaats

Contact opnemen

Ontmoet mij in..

Veilig en online betalen doe je via

Wil je mij bestanden toesturen?
Maak dan gratis gebruik van Wetransfer.

 

Website laten maken

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform. Ik wijzig de website net zo lang totdat jij hier 100% tevreden mee bent. Hierdoor betaalt je alleen maar voor een website waar jij zelf helemaal tevreden mee bent!.

Updates in uw mailbox?