Samen realiseren we jouw online succes !

Joomla onderhoudsabonnement

Joomla! is op zichzelf een veilig systeem om je website mee te (laten) bouwen. 1 van de voorwaarden om je website echt veilig te houden, is dat je software, zowel Joomla zelf als alle extensies, up-to-date gehouden worden.

Wij begrijpen dat je geen tijd (en zin) hebt om iedere paar dagen te controleren of er nieuwe versies uitgekomen zijn en dat is met ons onderhoud en ondersteuning abonnement ook niet nodig. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij voor jouw website.

Website monitoring

Jouw website wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden en gecontroleerd op prestaties en beschikbaarheid.

Joomla updates

Een veilige en stabiele website is erg belangrijk voor jou en je klanten. Altijd de meest recente versie van Joomla en extensies. Wij zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft.

Ondersteuning

Hulp nodig of heb je een vraag over jouw website? Geen probleem, wij staan altijd voor je klaar !

Advies

Wij denken graag met je mee over de beveiliging van en verbeteringen aan jouw Joomla website. Samen realiseren we jouw online succes !

Backups

Voor alle zekerheid wordt er 2x per dag een back-up van je bestanden en database gemaakt. Bij eventuele noodgevallen kunnen wij altijd je website met behulp van de backup snel terug zetten.

Joomla Onderhoudscontract

€ 24.99 / maand
  • Joomla Updates
  • Extensie Updates
  • Backups
  • Monitoring
  • Hulp & Advisering

INTERBEEK IT

Wij zijn een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.

Voor uw online ledenadministratie integreren wij ledenadministratie online software.

CONTACT

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL001522506 B30
KVK: 09145250
IBAN: NL69INGB0005148314

Contact opnemen
Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.