Responsive webdesign en meer.

Webdesign.

InterBeek ontwikkelt effectieve websites op maat voor zowel startende als gevestigde bedrijven. Ik zorg dat jouw website zij doel behaalt. Zonder al teveel poespas en voor ieder budget. Tijdens een vrijblijvende, eerste ontmoeting, bespreken wij jouw wensen en de mogelijkheden. Ik denk actief met je mee en voorzien je waar nodig van advies. Bent jij net zo enthousiast als ik? Dan ontvangt je daarna een offerte.

Omdat ik werk met het Joomla CMS, kan ik voor een concurrerend tarief werken en altijd met de laatste technieken. Zo zorg ik ervoor dat jouw website lang meegaat, op alle apparaten goed werkt en geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Bovendien heb je altijd zelf de controle over je eigen website. Met InteBeek onlie heb je alle webdiensten onder één dak, met één vast aanspreekpunt.

Vanuit mijn kantoorlokatie in Rheden maak ik al jaren websites. Met een toegankelijk systeem en maatwerk oplossingen weet ik de juiste doelgroep te bereiken en werken mijn klanten zelf ook met plezier aan hun eigen website. En lukt het even niet? Dan sta ik altijd klaar met mijn online service. Neem dus gerust een keer contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bespreek graag wat ik voor je kunnen betekenen!

31061761_s.jpg

Doelgericht

Je wilt een website die voor je werkt, of je juist werk uit handen neemt. Jouw doel is altijd het uitgangspunt. Ieder aspect van een website speelt hierin een belangrijke rol. Van het ontwerp en de uitstraling, tot de structuur en de achterliggende systemen. Ik ga daarom voor de persoonlijke aanpak. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid wat je doet en wat jouw bedrijf uniek maakt. Zo adviseer ik over de inhoud van de website, de functies die daarbij nodig zijn én de persoonlijke touch waardoor jouw website eruit springt.

Altijd op maat

Na ons kennismakingsgesprek maak ik altijd vrijblijvend een offerte. Gaat je hiermee akkoord? dan ga ik aan de slag! Ik begin vaak met een functioneel ontwerp, een soort blauwdruk van waaruit ik verder kan werken. Met behulp van een persoonlijke inlog geef ik een eerste indruk van de structuur die de site krijgt en de functies die daarbij nodig zijn. Dit is belangrijk, omdat we zo direct kunnen bekijken of dit aansluit bij het doel van de site. Ben je ook tevreden over de eerste opzet? Dan ga ik aan de slag om een mooi design te maken.

Het Design.

Je zult het ongetwijfeld herkennen: De eerste indruk die je krijgt van een bedrijf, persoon of website is binnen enkele seconden gevormd. Het is dan ook niet meer dan logisch dat het design van jouw website een van de belangrijkste onderdelen in het bouwproces is. De eerste indruk wordt immers maar één keer gemaakt.

Daarom zorg ik er altijd voor dat de uitstraling van jouw website piekfijn in orde is en past bij jouw eigen huisstijl. Je kunt kiezen uit honderden templates die ik vervolgens aanpas, of een maatwerk design. Met meerdere designrondes en voorstellen zorg ik ervoor dat het precies wordt zoals jij je voorstelt, en daarbij wil je dat de website altijd optimaal word vertoont. Al mijn websites zijn daarom gebouwd met behulp van een responsive design, zodat jouw website op elk scherm optimaal vertoont wordt. Verder kijk ik goed naar jouw concurrenten en wat er in het vakgebied gangbaar is. Op deze manier kan ik jouw website mooier maken én zorgen dat jouw website beter kan presteren dan die van de concurrentie.

Techniek en Responsive design

Een website moet zo eenvoudig mogelijk zijn in het gebruik, voor zowel jou als je bezoekers. Met behulp van de laatste technieken het Joomla CMS (Content Management Systeem), leg ik een robuuste basis voor elk soort website. Hoe geavanceerd de code achter de website ook is, met het Joomla CMS werkt je altijd gemakkelijk zelf aan je eigen website. Met één druk op de knop plaatst je nieuwsberichten of blogs, of past je een tekst aan. Al onze websites zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines en het responsive design optimaliseert jouw website voor elk scherm. Zo wordt jouw website altijd goed gevonden én goed bekeken.

Resultaat & klantenservice.

Natuurlijk wil ik dat de nieuwe website de verwachte resultaten overtreft. Daarom bouw ik niet alleen uw website, ik help ook met het optimaal laten functioneren en presteren van de website. Een website lanceren is namelijk nog maar het begin, de bezoekers moeten nog komen. Daarom monitoren we blijvend de statistieken van uw site. Blijkt daaruit dat iets beter kan of zelfs anders moet? Dan kunnen we dit direct samen aanpakken! En komt je er zelf niet uit of werkt iets niet zoals verwacht? Ook dan sta ik altijd voor je klaar. Met persoonlijke aandacht los ik problemen zo snel mogelijk op. En wilt je nieuwe functionaliteiten aan de site toevoegen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

WAAR IK TROTS OP BEN ..

Ik ben trots op mijn werk, daarom laat ik graag zien wat ik al voor mijn andere, tevreden klanten heb betekend. Kijk gerust even rond voor een greep uit de diverse projecten.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Graag vertel ik je alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

InterBeek IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign  en totaalconcepten, waar passie en creativiteit samenkomen. 

 

Mijn Marktplaats

Contact opnemen

Ontmoet mij in..

Veilig en online betalen doe je via

Wil je mij bestanden toesturen?
Maak dan gratis gebruik van Wetransfer.

 

Website laten maken

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform. Ik wijzig de website net zo lang totdat jij hier 100% tevreden mee bent. Hierdoor betaalt je alleen maar voor een website waar jij zelf helemaal tevreden mee bent!.

Updates in uw mailbox?