Joomla Experts


Samen realiseren we jouw online succes !

Wij zijn InterBeek ..

Creatievelingen die dol zijn op het bedenken van originele concepten en designs. InterBeek is een bureau voor grafische vormgeving en webdesign, gevestigd in het hart van Rheden, aan de rand van de Veluwezoom. Als creatieve duizendpoten werken wij voor zeer uiteenlopende bedrijven en opdrachtgevers. Wij werken continu samen met partnerbedrijven die hun vak verstaan, zodat wij onze klanten een totaalpakket kunnen bieden. Met passie en creativiteit creëeren wij concepten die indruk maken!

FLEXIBEL
Wij stemmen onze diensten af op jouw zakelijke behoeften, vereisten en budget, want geen project is hetzelfde. Wij gaan altijd voor maximaal resultaat. Heb je geen flauw idee waar je moet beginnen met de huisstijl van je bedrijf? Of wil je jezelf online presenteren en heb je een aantrekkelijke website nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Samen zetten we je ideeën op papier om te zorgen voor de juiste start!

ONDERSTEUNING
Bij InterBeek IT vinden we goede ondersteuning erg belangrijk. Wij bieden altijd persoonlijke hulp in de vorm van telefoon, e-mail of chat. Wij denken graag met u mee naar oplossingen.

Je bent van harte welkom voor een meeting, we nemen dan alle wensen door. Je krijgt gratis tips en een vrijblijvende offerte aangeboden.

 

Meer weten ?

Ben je benieuwd of wij de geschikte partner voor jouw project zijn? Kijk dan eens in in ons werk, of neem direct contact met ons op middels  +31(06)41 22 63 86  of  
Image

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Graag vertellen wij je alles in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

INTERBEEK IT

is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving, webdesign en totaal concepten waar passie en creativiteit samenkomen.  

Voor uw online ledenadministratie intergreren wij ledenadministratie online software.

 

CONTACT OPNEMEN

T +31 06 412 263 86
E
BTW: NL 1198 43 481 B01
KVK: 09145250
IBAN: NL69 INGB 0005 1483 14


Algemene voorwaarden support
Algemene voorwaarden webhosting
Algemene voorwaarden webdesign
Privacy verklaring

 

WEBSITE MAKEN ?

Jouw nieuwe website wordt eerst in een demo/ testomgeving gemaakt. Je kunt hier op ieder moment in meekijken met de vorderingen en aanpassingen aan jouw nieuwe website. Pas wanneer jij 100% tevreden bent wordt de website overgezet op het juiste platform.

 

Cookie verklaring

Deze site gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Lees er meer over in onze Privacy Verklaring.